Bazandu-se pe calitatea produselor si pe o politica a preturilor corecta, Magazinul de perle este onorat sa aduca in atentia dumneavoastra bijuterii cu design atractiv,clasic sau modern, fabricate din geme (perle de cultura) dar si din metale pretioase si metale inoxidabile.

Bijuteriile sunt fabricate manual cu inspiratie, creativitate, pasiune dar si respect fata de cumparator.Suntem convinsi ca indiferent de personalitatea, temperamentul si aspectul dumneavoastra un sirag de perle va poate face sa va simtiti mai frumoasa, mai eleganta si mai sigura pe dumneavoastra.

Nu ne propunem doar sa fim furnizorul dvs de bijuterii cu perle ci chiar sfatuitorul dvs privind alegerea celor mai potrivite bijuterii, ingrijirea acestora, asortarea lor precum si alegerea celor mai potrivite cadouri.

Magazinul de perle se adreseaza persoanelor fizice dar si revanzatorilor, acestia din urma putand sa ne contacteze in sectiunea reseller.

Prin participarea la targuri si evenimente de profil am incercat sa ne apropiem de persoanele interesate sa cunoasca perlele si povestea lor.

 

Atunci cand am avut posibilitatea, prin intermediul mass-media, am incercat sa promovam si sa cultivam pasiunea pentru perle si modul in care trebuie sa le ingrijim.

 

 

Va multumim pentru vizitarea site-ului nostru si va dorim sa petreceti momente placute in compania noastra.