• Nou
Oferta- Set cu globuri de argint
300,00 RON
cu TVA

Set format din cercei spectaculosi cu decoratiuni globuri si perle de cultura si colier asortat

Cantitate
Ultimele produse in stoc

Adauga la favorite

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

O propunere minunata pentru cadourile de Craciun si nu numai: un set special cu perle de cultura de apa dulce semisferice de 2.5-3.5 mm, AA, culoare naturala-alb si decoratiuni globuri lucrate in argint 925. Contrastul (fulgul) este realizat din placaj de aur galben. Cerceii au 4.5 cm dar lungimea se poate personaliza si prindere pe carlig. Colierul are lant de 40 cm ( la care se poate adauga un lant prelungitor de 4-5 cm).  

Produsele sunt artizanale si fac parte dintr-o serie mica sau sunt unicat. Pot sa apara mici diferente intre poza prezentata si produsul primit, la refacerea unui produs.

1 Obiect

Notify me when available
Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Oferta- Set cu globuri de argint

Set format din cercei spectaculosi cu decoratiuni globuri si perle de cultura si colier asortat

Write your review