Filtrare dupa
New Products
New Products
COLIERE
COLIERE
Grid
List

Sunt 26 produse.

Grid
List
Se afiseaza 1-12 din 26 produs(e)
Filtre active
Acasa

Colier spectaculos marca Magazinul de perle ce poate fi purtata la o rochie foarte eleganta sau in contrast cu materiale mai dure la o tinuta potrivita.

Colierul este lucrat manual si este realizat cu doua siraguri de perle de cultura de apa dulce semisferice de 9-10 mm, culoare naturala alb-unt si infrumusetat cu o fundita decorativa realizata din aliaj placat cu rodiu. Dimensiunea celui mai scurt sirag este 40 cm dar se poate personaliza.

504,20 RON Pret
Acasa

Colier cu perle de cultura de apa dulce lucrat manual. Perlele au 2mm si respectiv 4 mm, luciu bun si nuante tratate (gri si gri-petrol/tente de albastru). Inchizatoarea decorativa este din argint 925 si are deschidere prin apasare pe partea din spate (partea cu bulina).

Inchizatoarea poate sa difere de la o comanda la alta. Daca inchizatoarea prezentata nu este disponibila o vom inlocui cu una similara.

320,00 RON Pret
Acasa

Colier lucrat manual din perle de dimensiuni foarte mici (2-2.5 mm), forma-bob de orez, luciu bun, culoare naturala-alb. Colierul este lucrat pe matase, pe 4 siraguri si este decorat cu o superba inchizatoare decorativa din argint 925 placat cu rodiu.

400,00 RON Pret
Acasa

O propunere moderna dar si misterioasa cu perle de cultura si portelan. Lungimea siragului de perle este de 50cm, dar se poate personaliza. Am folosit perle de cultura de apa dulce albe, 7mm, semiseferice, calitate A+, mici inele de crestere si decoratiune din portelan pictat manual cu aur lichid 12%. Lungimea mastii din portelan este de aprox. 4,5 cm.

495,00 RON Pret
Acasa

O bijuterie superba, statement, realizata cu perle de cultura de apa dulce de 7 mm, forma semisferica, luciu bun, mici inele de crestere. Lungimea siragului este 80 cm, dar se poate personaliza. Siragul este decorat cu o superba nasca realizata din portelan, modelat, glazurat si pictat manual cu aur lichid 12% si culori speciale pentru portelan. Masca are aprox. 4 cm.

Din cauza timpului de realizare a mastii (modelare, ardere, pictare) acest produs are un termen de expediere de minim 7 zile lucratoare. Multumim pentru intelegere.

540,00 RON Pret
Acasa

Va propun o bijuterie masiva cu perle de cultura de apa dulce realizata din siraguri lungi de 76 respectiv 80 cm prinse cu o superba decoratiune din metal inoxidabil placat cu aur galben. Perlele au 7 mm, sunt semisferice au luciu mediu si bun si mici inele de crestere. Se poate purta in varianta lunga sau cu nod.

495,80 RON Pret
Acasa

Colier clasic, la baza gatului, cu perle de cultura de apa dulce sferice de 6 mm, luciu bun, fara pete, fara inele de crestere, calitate AA, inchizatoare magfnetica din argint 925 si decoratiune/extensie cu lant si perla sferica de 8 mm AAA

378,15 RON Pret
Acasa

Colier clasic la baza gatului (40 cm dar se poate personaliza) cu perle de cultura bob de orez de 4-5 mm, culoare naturala-roz si luciu bun si decoratiune din argint 925 cu frunze si perla drop de 10 mm, luciu foarte bun, culoare naturala-roz. Inchizatoare din argint 925

165,00 RON Pret
COLIERE

Colier spectaculos, tematic, realizat dintr-un lant din argint placat cu aur decorat cu un pandantiv om de zapada. Pandantivul este realizat din perle de cultura de apa dulce, A+, 6 si 8,5 mm, forma semisferica si lacrima si montura decorativa  din argint placat cu aur. Lungimea lantului este aproximativ 42 cm dar la cerere se poate personaliza.

138,66 RON Pret