Cosul de cumparaturi

Nu mai sunt produse in cosul tau
Continua cumparaturile
0 articole 0,00 RON
Livrare Gratuit

Total (inclusiv TVA) 0,00 RON
Taxele incluse 0,00 RON

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
Produsele noastre
Produse recomandate
Produsele noastre
Acasa

Colier spectaculos marca Magazinul de perle lucrat manual. Colierul este realizat din trei siraguri de perle de cultura de apa dulce, forma-semisferica, luciu mediu si bun, culoare tratata-albastru, mici inele de crestere, dimensiunea perlelor 7-8 mm si infrumusetat cu o decoratiune uimitoare din aliaj nonalergic  placat cu argint 925 si zirconiu. Inchizatoarea este din argint 925, tip carabina.

Bijuteria face parte din colectria My own queen by Magazinul de perle.

920,00 RON Pret
Acasa

Colier spectaculos cu 6 siraguri de amestist prinse cu un colan de perle de cultura decorat cu o cascada de perle si crstale de ametist. Siragurile de amestist au 44 cm, dimensiunea ametistului sferic este de 6 cm iar inchizatoarea folosita este din argint 925. In partea din fata am realizat manual un cilindru cu perle de cultura semisferice AA, albe, luciu bun, dimensiunea perlei 6-7 mm, cilindru  care prinde cele 6 siraguri de ametist.

Acesta bijuterie face parte din colectia My own queen

850,00 RON Pret
Acasa

Moderni si versatili, acesti cercei se potrivesc la orice tinuta. Sunt realizati din argint placat cu aur si o perla de cultura de apa dulce sferica de 6 mm. Perla pare ca pluteste in aer iar designul este unul deosebit

95,00 RON Pret
Acasa

Colier spectaculos marca Magazinul de perle ce poate fi purtata la o rochie foarte eleganta sau in contrast cu materiale mai dure la o tinuta potrivita.

Colierul este lucrat manual si este realizat cu doua siraguri de perle de cultura de apa dulce semisferice de 9-10 mm, culoare naturala alb-unt si infrumusetat cu o fundita decorativa realizata din aliaj placat cu rodiu. Dimensiunea celui mai scurt sirag este 40 cm dar se poate personaliza.

600,00 RON Pret