Retur gratuit in 15 de zile

Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna gratuit în 15 de zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării, beneficiu valabil pentru produsele vandute si expediate de noi. Fie trimiți un email la adresa contact@magazinuldeperle.ro până cel târziu în a 15-a zi calendaristică de la data livrării/ ridicării, fie duci produsul într-un magazin partener.

Detalii despre dreptul la retragere:

 Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a Bunului.

Conditii generale pentru returul produselor vandute si expediate de Magazinuldeperle:

Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.

Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

Returul

Returul produselor se poate face prin curier (nu poștă), dar nu înainte de a primi acceptul din partea noastră. Costurile de transport sunt suportate de către client. Returnarea banilor se face în termen de maxim 10 de zile din momentul în care ați primit acceptul pentru returnarea produselor din partea departamentului de retur și ați furnizat codul IBAN în care se va rambursa contravaloarea produselor